Efekt energie Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR

Internetová poradna i-EKIS / odpověď

15.11.22 / dotaz č. 146384
Dobrý den,
uvažuji o NZÚ Light a vyčetl jsem, že k tomu potřebuji Odborný posudek navrhovaných opatření, Vaše společnost je uvedena jako jedna z těch, která může posudek vypracovat a příp. poradit.
Můžete mi prosím sdělit, zda je výše uvedené pravda a za jakých podmínek mi můžete být nápomocní?
Děkuji a zdravím
Dobrý den,
ano včera zveřejněný program podpory Nová zelená úsporám light vyžaduje k podání žádosti zpracovat jednoduchý odborný posudek, který s žadatelem vyplní (a podepíše) zástupce EKIS, nebo MAS. Závěrečnou zprávu o realizaci opatření může podepsat jen zástupce MAS. Seznam MAS je například zde: http://databaze.nsmascr.cz/uzemi.php
S ohledem na tu závěrečnou zprávu bych možná zkusil oslovit i místní MAS (okolo Znojma vidím 2), případně se prosím ozvěte napřímo emailem do naší společnosti (euroenergo@euroenergo.net) a v rámci bezplatného poradenství EKIS s Vámi odborný posudek zpracujeme - do emailu napište o jakou nemovitost se jedná, jaké zamýšlíte opatření, ostatní pak probereme třeba telefonicky.
Pro podání žádosti je bezpodmínečně nutné mít zřízenou elektronickou identitu (https://novazelenausporam.cz/navody-pro-praci-v-systemu-ais-sfzp-cr/), se kterou se následně registrujete v systému AIS, pak je možno Vaši žádost otevřít další osobě, která pomůže s vyplněním.
Odpovídá:  Vladimír Novotný ml. - EKIS Třebíč EuroEnergo tisk