Efekt energie Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR

Internetová poradna i-EKIS / odpověď

5.12.22 / dotaz č. 147377
Dobrý den.Bydlíme v Dlouhém Ujezdě u Tachova,záp. Čechy.Bydlíme v rod. domě 2 důchodci.Chceme použít dotace na výměnu starých dřevěných oken v patře,v přízemí jsou již dříve hotová.Dále výměna vchod. dveří a zateplit strop v přistavěné místnosti.Prý potřebuji/ Odborný posudek navrhovaných opatření/a mám se obrátit na nejbližší M-Ekis,tedy na Vás.Obracím se na správnou adresu?Omlouvám se za rozsáhlý dotaz,musíte toho mít nyní spousta.S pozdravem Milota
Dobrý den pane Miloto,
z Vašeho dotazu usuzuji, že máte zájem o dotační titul NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM Light. Mám uzavřenou smlouvu do konce tohoto roku pro kraj Karlovarský, avšak nebude snad problém, pokud přijedu i k Vám.
Výměna oken a dveří při dodržení požadovaných parametrů programu je podporována i pro jednotlivé výměny. U stropu je vyžadováno zateplení celého (tedy nelze čerpat podporu např pro zateplení nad částí stropu k půdě). Konkrétněji asi raději na místě, potřeboval bych dům vidět, respektive co máte v plánu. Pokud Váš zájem trvá, prosím napište mi své kontaktní údaje - celé jméno, adresu domu a telefon na email: Petr.Veleba@email.cz a můžeme se domluvit na termínu návštěvy, případně bych Vám připravil požadovaný potřebný dokument pro žádost.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Petr Veleba
Rhedenská 399/36, Cheb
Odpovídá:  Ing. Petr Veleba - M-EKIS Cheb Ing. Veleba tisk